• Binnen 10 dagen een afspraak voor een fitting      • Levertijden zijn doorgaans 2 tot 3 weken*
SOORTEN FittingEN >

TALENTED YOUTH

Meetsessie: 60-120 min
Testen (onder begeleiding) Geen tijd aan verbonden.
Kosten: €60 – €120

 

(Bij aanschaf vervallen deze kosten.)

Onder Talented Youth golfers verstaan wij golfers van jonge leeftijd die al een tijdje spelen. Jonge spelers die voor een costume fitting in aanmerking komen zijn 6 jaar of ouder. Junioren die nog maar net zijn begonnen met het golfspel kunnen wij niet  helpen.

Wel zijn wij het adres voor de gevorderde spelers die de stap maken van kinderclubs naar volwassen clubs. Het kan zijn dat een jong meisje of een jonge jongen in aanmerking komt voor clubheads voor dames die al wat lichter zijn dan die van heren Deze kunnen wij dan volledig op maat maken. In eerst instantie zullen wij vaak graphite adviseren. Aan de andere kant zijn er ook al vaak jonge spelers die al wat sterker zijn. Voornamelijk bij de mannen komt er dan licht gewicht staal in aanmerking.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u ons verteld hoe oud uw kind, dochter, zoon of wellicht uw kleinkind is, hoe lang hij/zij is, hoeveel kracht hij/zij heeft kunnen wij u al aan de telefoon aangeven of wij meerwaarde kunnen bieden.