• Binnen 10 dagen een afspraak voor een fitting      • Levertijden zijn doorgaans 2 tot 3 weken*

SOORTEN FittingEN >

VIP Arrangement International

Steeds vaker ontvangen wij bezoek van geïnteresseerde golfers uit het buitenland. Onze buitenlandse gasten komen uit België, Engeland, Duitsland en Spanje. Maar ook andere Europese gasten weten inmiddels de weg naar ons bedrijf te vinden. En dat is niet voor niets. Wanneer u als  buitenlandse bezoeker een VIP International Arrangement bij ons boekt, wordt u door ons van Schiphol gehaald, naar onze locatie gebracht voor een fitting en al naar gelang van het arrangement gedurende een of meerdere dagen op golfgebied in de watten gelegd.

De fitting bestaat uit een materiaal- en swing-assesment. U wordt geheel doorgemeten en ontvangt een uitgebreid rapport. Tijdens de fitting wordt bepaald welke set-samenstelling het beste voor u is. Ook wordt u door een Top PGA Pro swing technisch doorgemeten en krijgt u een plan van aanpak mee. Gedurende het VIP Arrangement, kunt u, als u dat wenst, blijven overnachten. In sommige gevallen, bouwen wij de set de volgende dag zelfs voor u op locatie. Mochten sets niet ‘on the spot’, gebouwd kunnen worden, dan worden deze met UPS naar u toegestuurd.

Terwijl wij de set voor u bouwen, kunt u op een mooie golfbaan spelen. Wij hebben partnerships met een aantal zeer fraaie high-end golfbanen in Nederland, waarmee wij een  ‘arrangement’ hebben afgesproken. Denk aan golfbanen die meer dan 70-jaar oud zijn.

Heeft u interesse in ons VIP International Arrangement? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een email. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

 

We horen heel graag van u.

Languages: