• Binnen 10 dagen een afspraak voor een fitting      • Levertijden zijn doorgaans 2 tot 3 weken*

BRAND PAGE >

TAYLOR MADE

In de jaren 80 had iedereen de woods van Taylor Made in zijn golftas. Oprichter Gary Adams , leende $ 24,000 en had binnen een paar jaar een mega succes formule ontdekt met zijn ‘metalwoods’. Net ervoor waren de fairway woods nog van hout. Kenmerkend de kleine clubheads voorzien van een dimple, clubhoofd grootte bijna net zo groot als een golfbal. De bijnaam ” Pittsburgh Persimmons”.

Op de PGA Show in 2017 heb ik Gary Adams een handje gegeven, inmiddels een Industry Veteran die later ook nog eens Adams oprichtte en weer verkocht.

TaylorMade staat bekend om zijn innovativiteit. Het merk wist als geen ander het ene model na het ander te ontwikkelen, niet altijd gewaardeerd door iedereen. Men kreeg het idee telkens een verouderd model te kopen. Deze les heeft ze geld gekost en sindsdien is het rustiger geworden bij het bedrijf. Het merk wist een aantal keren van hand te veranderen, Salomon France, Adidas Gmbh en onlangs in handen gekomen van KPS Capital partners sinds 2017 voor $ 450 millioen.

Wij zijn al 23 jaar een sterke hardware partner van de hoofdvestiging in Basingstoke, waar we minimaal 1x per jaar op bezoek gaan om de contacten met de custom-work shop warm te houden. We zijn de enige account in Nederland die losse componenten van de Tour Dept mag aanschaffen. Ook bieden we de mogelijkheid om drivers te ‘hot-melten’, zoals Tour spelers dat graag willen. Vraag hiernaar bij een driver fitting.