• Binnen 10 dagen een afspraak voor een fitting      • Levertijden zijn doorgaans 2 tot 3 weken*

Titleist Collection 2024

Spotlight – 17/10/2023

Titleist Expertise: We hebben de expertise en ervaring om Titleist clubs op maat te passen voor jouw unieke speelstijl. Met ons vakmanschap en passie zorgen we ervoor dat elke slag telt. Ga nooit naar een locatie waar men slechts één merk fit, de kennis is ervoor te beperkt voor een compleet advies.

Shaft Kennis: Bij Hans Lemmens Golf gaan we verder dan alleen het passen van clubs. We hebben de meest uitgebreide kennis van shafts in huis, omdat we ijzers van alle merken testen. Dit stelt ons in staat om de perfecte combinatie van clubhoofd en shaft te vinden die jouw spel naar een hoger niveau tilt. Ook kunnen we in de werkplaats ter plekke tijdens het slaan van uw ballen, de lie en loft van uw materiaal bijstellen om de resultaten te zien veranderen.

Inhouse Building
Jouw spel verdient de allerbeste zorg en aandacht. Onze op maat gemaakte fitting sessies zijn ontworpen om jouw potentieel te maximaliseren en je te helpen bij het bereiken van je gol

Passie voor Golf: Bij Hans Lemmens Golf delen we jouw passie voor de sport. Onze toegewijde team staat klaar om je te begeleiden op je golfreis, van beginner tot professional.

Wacht niet langer op een betere golfervaring. Kom vandaag nog langs bij Hans Lemmens Golf en ontdek het verschil dat een perfect passende Titleist club voor jouw spel kan maken!