• Binnen 10 dagen een afspraak voor een fitting      • Levertijden zijn doorgaans 2 tot 3 weken*

Taylor Made Collection 2024

Spotlight – 17/10/2023

Al 25 jaar zijn wij trots op onze nauwe banden met het prestigieuze merk TaylorMade Golf. Als een van hun top 10 klanten binnen Europa hebben we een relatie opgebouwd die gebaseerd is op vertrouwen, kwaliteit en expertise.

Onze toewijding aan perfectie werd beloond toen we in 2016 de eer kregen om gekroond te worden tot “Fitter of the Year Europe”. Een hoogtepunt waarin onze oprichter, Hans Lemmens, de kans kreeg om zij aan zij te golfen met niemand minder dan Martin Kaymer.

Wat ons uniek maakt in de Benelux-regio is onze status als de enige Pro Component-account die zelf clubs mag samenstellen. Net als de tour pro’s ervaren wij het bouwen van clubs als een kunst. Met precisie en passie zorgen we ervoor dat elke club voldoet aan de hoogste normen, zoals verwacht wordt op het hoogste niveau van het golfen.

Wij begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het werken met een merk als TaylorMade, vooral als het gaat om levertijden. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we zelf over goede voorraden beschikken, zodat we snel kunnen uitleveren en onze klanten niet hoeven te wachten.

Benieuwd naar wat Hans Lemmens Golf voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom vrijblijvend langs voor een gesprek. Laat ons u overtuigen van onze passie en expertise, en maak daarna een afspraak om uw golfervaring naar nieuwe hoogten te tillen.