• Binnen 10 dagen een afspraak voor een fitting      • Levertijden zijn doorgaans 2 tot 3 weken*

Mizuno New Irons 2024

Spotlight – 17/10/2023

Al 25 jaar lang omarmen we bij Hans Lemmens Golf het toonaangevende golfmerk Mizuno, en dat heeft een reden. Als dé fitting specialist weten we precies waarom het essentieel is om niet zomaar online te bestellen of door een minder ervaren clubbouwer elders te laten fitten. Mizuno staat bekend om zijn stijvere combinaties in vergelijking met andere merken, en daarom is het van cruciaal belang om voorzichtig te zijn en je goed te laten adviseren.

Waarom kiezen voor Hans Lemmens Golf voor jouw Mizuno fitting

25 Jaar Ervaring: Met een rijke geschiedenis van 25 jaar met het merk Mizuno, kennen we hun clubs als geen ander. We begrijpen de nuances en specificaties die Mizuno uniek maken, en we zijn toegewijd om jou de best mogelijke pasvorm te bieden.

Specialistische Kennis: Mizuno’s shaft opties hebben doorgaans een stijvere reguliere flex dan bij andere merken. Dit betekent dat een ‘reguliere’ flex van Mizuno vaak veel stijver aanvoelt dan elders. Bij Hans Lemmens Golf begrijpen we deze subtiliteiten en kunnen we de perfecte combinatie van clubhoofd en shaft voor je vinden.

Persoonlijk Advies: Wees niet terughoudend om ons te bellen voor verdere uitleg. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden, zodat je vol vertrouwen de juiste keuze kunt maken

Op Maat Gemaakte Service: Bij Hans Lemmens Golf streven we ernaar om elke klant de best mogelijke fitting ervaring te bieden. Onze op maat gemaakte service zorgt ervoor dat jouw Mizuno clubs perfect zijn afgestemd op jouw unieke speelstijl en behoeften.

Wacht niet langer op een sublieme golfervaring met Mizuno clubs. Neem vandaag nog contact op met Hans Lemmens Golf en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm die je spel naar nieuwe hoogten zal tillen!