Vrouwen

dames1amelis
Vrouwelijke speelsters hebben dezelfde vragen en problemen met het spel als de mannen.

Daar waar we het materiaal van 'Nederlandse' vrouwen bekijken zien we dat de meesten met veel te stugge shafts en veel te korte clubs spelen. Waar iedereen van opkijkt is dat standaard dames sets zoals ze vaak in de shops verkocht worden voor vrouwen tot en met 1.64 lichaams lengte zijn vervaardigd, terwijl de gemiddelde vrouw in ons land veel langer is. Het verklaart vaak de houding waarbij te dicht op de bal wordt gestaan en gebrek aan ruimte in de swing.

Die vrouwen die als alternatief ivm hun lengte een heren set namen, hebben achteraf gezien veel te stiffe shafts. De winst die we in de fittingen creeren zijn combinatie van langere clubs en meer flexibiliteit. Doordat wij zelf sets bouwen en dus eigen shafts gebruiken, of fabrieks shafts zo snijden waardoor flex patronen ontstaan die niemand anders biedt, zijn we zo succesvol met de fittingen.

020-6977919
Ook is de samenstelling van de set bij vrouwen wat anders dan bij de mannen. We zien door de lagere swing speeds die vrouwen hebben, meer voorkeur voor clubs met massa dan bijvoorbeeld met ijzers. Hybrides en fairway woods geven de magie door de baan. Ook zien we in de fittingen te veel drivers met te hoge lofts, geeft teveel spin, maakt de lengte vaak niet optimaal.

Door de inhoud van de tas goed te analyseren, op lengte, lie en juiste flex aan te passen, zien we dat er veel meer comfort, lengte en gemak te verwezenlijken is. Een bijzondere en leuke ervaring die veel brengt.

Bel graag en we leggen aan de telefoon uit wat we voor uw spel kunnen doen.

ladygolf