Juniors

De jeugd heeft de toekomst! 

Kinderen die golfen moeten het spel in eerste instantie leuk vinden. Naarmate ze ouder en beter worden, gaat de score vanzelf belangrijker voor ze worden. De meeste 'kids' beginnen met simpele junior sets. Deze sets vaak bestaande uit tas en een paar clubs zijn voor leeftijden 7-10.

Heeft u een serieuze zoon of dochter van 10 of ouder en wilt u professioneel materiaal dan zijn we het adres bij uitstek. A-of B merken, van een een erg goede kwaliteit op maat gemaakt. Nu hebben we kinderen die op een single handicap zitten en in de NGF Competities meespelen en we hebben kinderen die het gewoon leuk vinden en met de rest willen meekomen. Dat wil niet zeggen dat u per sé de duurste sets hoeft aan te schaffen. We hebben ook erg mooie merk sets van vorige seizoenen die we geodkoper kunnen aanbieden. Vaak zijn het dames sets die op lengte worden gemaakt of hebben we clubheads van de verschillende modellen die we van typisch bestemd voor deze spelers shafts voorzien.

Er wordt vaak gezegd dat volwassen clubs de jeugd spelers blesseren. De koppen zouden te zwaar zijn en de kinderen zouden de clubs niet kunnen hanteren. Hier zit een waarheid als men hier geen rekening mee houdt, maar let op, we kiezen lichtere koppen die we van de fabrieken kunnen bestellen, daar zit een groot verschil. 
Test: laat uw zoon of dochter maar eens met een club van uw vrouw slaan en zie het resultaat! Veel meer gemak en veel meer lengte.

Voor goed advies altijd een afspraak maken en we laten zien wat de mogelijkheden zijn voor uw zoon of dochter. Vraag naar de mogelijkheden: 020-6977919


ngfjuniors