Bettinardi Putter Fitting Centre Amsterdam

BETTADAM1 In november 2014 had ik de eer en het genoegen een stage te lopen in de fabriek  van Bettinardi Golf te Tinley Park, Illinois. Gedurende deze periode  was ik kind aan huis in de precision milling fabriek van dit geweldige merk.

Een eer en een genoegen is het om na lang overleg te hebben gevoerd met Bob Bettinardi en zoon Sam Bettinardi hier te kunnen melden dat wij binnen het 1e Europese Bettinardi Fitting Centre zijn. We zijn medio april 2015 begonnen en hebben sindsdien het specialisme van 'putter fitten' ons meer dan eigen gemaakt.

 Bettinardi is de fabrikant achter vele merken in de afgelopen 40 jaren, zo ook  van de putters waardoor Scotty Cameron ooit beroemd is geworden op de  worldwide PGA Tours. In de latere jaren, heeft dit merk besloten de putters in  het Verre Oosten te laten maken. Bettinardi is in kwaliteit bij verre de no.1 van  de golfmarkt, in aantal verkochte eenheden doet Scotty Cameron het beter.

 Reden waarom ik persoonlijk zo ontzettend blij ben met de distributie en verkoop rechten van dit merk, is omdat de 'inner feel' van de putter zo ongekend  mooi is. Tijdens onze putter fittingen zullen wij u hiermee laten kennismaken.

Onze putter fitters ontvangen u en analyseren uw bestaande putter en putting stroke. Hoe put u ? Hoe kunnen we u helpen? Met een gedegen aanpak van 30-45 minuten laten we u zien en voelen hoe u meer puts kunt maken. Na afloop van de putter fitting kan de putter in bijna alle gevallen ter plekke voor u op maat worden gemaakt.

De software die we gebruiken is van V1, de putters worden met Mitchell loft-en lie apparatuur op maat afgesteld.

Bel ons voor uitleg of maak een afspraak: 020-6977919

Graag tot binnenkort,

Hans Lemmens
Jan Dirk Jansen "Jay Dee"

bobsamhansbettinardi